Om Dalsminde sommerhusområde

 

 

Dalsminde – Vores egen lille perle

Der er ikke mange sommerhusområder, der kan prale af at have så mange naturvarianter inden for en forholdsvis lille radius. Her kan man virkelig sige, at naturen er lige uden for døren.

Det kan vi godt være stolte over.

Siden 2020 har 30 sommerhusgrunde skiftet ejer hvoraf 25 har været bebyggede og 5 ubebyggede.

Blandt disse nye ejere er der flere børnefamilier. Og i de tre første kvartaler i 2018 har 5 sommerhusgrunde skiftet ejere

Læs: Hvorfor Dalsminde?

Dalsminde Sommerhusområde ligger i et naturskønt område med mange forskellige bevoksninger og arealer, bl.a. hede, mose, overdrev m.m.

Med Ajstrup Bugt som nabo, der ligger meget uforstyrret hen, bliver vi beriget med en stor bestand af almindelige danske pattedyr såsom rådyr, ræv og grævling. Og vi har vores skove, hvor der findes et overordentligt rigt fugleliv med forskellige mejser, andre småfugle, ugler, musvåge, ravn, duehøg m.fl.

Skovene kan endnu gemme på overraskelser, da de ikke er særligt undersøgte. Bl.a. er her observeret sort stork.

 

Lidt historie

Hvonår blev Dalsminde sommerhusområede etableret? Hvordan er hvad kendetegner lokalområdet og hvad kendetegner sommerhusområdet.

Læs mere på ved følgende LINK

 

Fremtidsplaner

Hvilke visioner har styret bestyrelsen via generalforsamlingsbeslutninger efter.

Følg dette LINK og få mere at vide.

 

Hvorfor Dalsminde?

Derfor valgte de Dalsminde Sommerhusområde

Læs nogle eksempler fra både nytilflyttere og "gamle" sommerhusejeme om, hvorfor de valgte at købe sommehus i dette sommerhusområde, og/eller hvad der giver dem glæde af og lyst til at beholde deres sommerhus.

LINK til medlemsfortællinger